1 oktober.

då smäller det.
jag och Desiré ska starta en ny blogg som heter

fake it til you make it.

så håll ögonen öppna.

inte har de blivit bättre.

jag vet inte vad det är med mig men jag har tydligen inte blivit bättre på de här med skrivande än.

what to do?!

en bra sak...

jag läste just på Elin Klimgs blogg att om man skriver ett inlägg om Uppdrag Barn uppdragbarn.se så skänker Vattenfall 20 kr till barnen i världen.

så nu tar vi och börjar fredagen och helgen med en god gärning. jag hoppas att ni andra hakar på, för det är inte så svårt.
jag vill se att så många barn i världen mår så bra som möjligt och om man kan hjälpa så varför inte.

kram till alla barn.



illa har de varit...

...magen som bloggen. jag vet att de var förskräckligt länge sedan jag skrev men jag måste snällt få gömma mig bakom att jag varit sjuk i lite mer än en vecka.

magen har levt sitt eget liv. maten som farit mer i magen har snällt lämnat den lika fort. min bajs fascinerade vän vill veta alla detaljer men jag ska bespara er alla äckliga detaljer.

jag är i alla fall tillbaka på jobbet nu och nu ska de bli ändring på en massa saker och bloggen ska få bli en hjälpreda.
mer om de snart.

jag ville bara säga att jag lever.



New threat to your diet: the Krispy Kreme Bacon Cheeseburger



ja, jag undrar vad Anna Skipper skulle säga om de här. jag tror personligen inte att hon skulle ha med detta mål som ett i sin diet.

jag måste säga att jag är sjuk intresserad och sugen på å veta hur de smakar. om någon har en eller vet vart jag kan få tag på en så, let me know!

RSS 2.0