semestern är här.

jag vet varken vad jag ska skiva eller hur mycket jag kommer att kunna skriva pga dålig uppkoppling.
jag är just nu i fiskebäckskil och idag har vi legat på en kobbe ute till havs och sovit. vi lämnade staden kl. 23.00 för att komma fram vid 04.30. en tung natt som ledde till en seg men oerhört skön dag i solen.

hoppas alla får en trevlig semester, jag skriver så mycket jag kan. 

ett USB-minne i klass

Vintage Mini USB drives - with working headlights



kolla in det här coola USB-minnet. när man kopplar de till datorin lyser lyktorna på bilen.

http://technabob.com/blog/2008/07/03/mini-cooper-usb-memory/



glöm alla pinsamma situationer, här kommer lösningen!

 
                                                              

Söndagsakuten

Superkalsonger to the rescue!

Om man vet att man kanske kommer vakna upp någon okänd stans imorgon behöver man nu inte längre ljuga ihop en ursäkt för att komma därifrån. Det hjälper Frank Dandy till med. Allt som behövs är ett sms. 

jag hatar teknik jag inte förstår mig på

jag verkligen avskyr det, det finns inget värre. jag är inte född att pilla med en massa koder å html trams. jag fattar ingenting å jag blir inte klokare av att försöka pilla för mig själv. de som säger att man lär sig av att göra så är detta ett undantag med stora mått mätt! piss, skit och gröna ärtor!

om pillan läser detta innan des har bett henne att ringa så snälla, snälla söta rara du hör av dig till mig så fort du kan.



tänk om livet förändras utan att man märker det.

jag satt igår i min kompis bil och diskuterade livet på vägen hem från bion. vi kom in på min absoluta mardröm och jag bad henne aldrig låta mig hamna i de träsket.

med en viss försiktighet ska jag förklara situationen. 
jag vill aldrig vakna upp nöja mig med mitt jobb på dagis för att sen plugga till ekonomi till hösten. bo med min kille i ett lattesnyggt hem i min barndoms komun. 

jag har en del kompisar som lever sitt liv så och tro mig när jag säger det här: JAG ÄLSKAR DEM FÖR DET, de passar dem!
men för mig finns det ingen värre tanke.

för de vill jag inte som alla andra i min ålder jobba livet ur mig i ett år efter studenten för att kunna åka till thailand, kambodja, vietnamn eller australien. enligt många är jag säkert som 35 å gift men låt mig då vara de, för jag trivs. liksom jag låter alla åka världen över eller plugga till ekonom eller jobba på dagis. 

alla min närmaste vänner som nu sitter å läser detta å tänker: "är det min hon syftar på nu?", ta de för va de är. jag är ärlig och står för att jag tycker att det är trist, men det är vad JAG tycker. men jag önskar er all lycka med ert valda liv och jag kommer alltid att vara din närmsta vän för den du är, inte för hur du lever ditt liv.


så tänk om jag nu en dag vaknar upp, ringer till Juana och berättar att jag visst hamnade i min egna mardörm utan att jag visste om det. kan du då inte skratta med mig och komma ihåg vårt samtal på vägen hem från bion den 3 juli 2008.
för du kommer alltid, vad som än hänt och vad som än händer vara en av de närmsta.

till alla min vänner!





jag vill ha en elefant.

jag sitter å researchar lite bilder till ett case på jobbet, närmare bestämt så letar jag efter kända monument från afrika.
nu när jag sitter här å letar bland alla bilder så slår det mig att det jag behöver är en elefant bebis. undra om jag kan ta med mig en på planet hem?




RSS 2.0