vilken morgon....

det är nästan lite för vrickat för att vara sant... men that´s life.
jag har fått en del roliga kommentarer från ett gäng jag inte vet vilka det är. jag gjorde en snabb research och passade på att läsa inlägget från ELIINA om hennes konstiga morgon. min slår verkligen inte hennes men den var inget jag vill önska någon annan.

trött som jag alltid är så snozar jag alltid för länge, dålig vana som tyvärr bara blir värre och värre.
när jag är innan på min sista och precis har lagt mobilen under huvudkudden så börjar det skaka i väggarna och ett fruktansvärt högt och dovt ljud sprider sin ton genom hela huset. det lätt helt fruktansvärt och jag vågade inte tänka på hur de faktiskt lätt hos min granne vägg i vägg åt de hållet där en massiv lastbil av okänt slag står och gör någonting jag inte uppfattar. jag blir så trött och masar mig upp.

en tanken jag gärna vill ha respons på är:
varför i hela fridens namn är det okej att man gör på de viset. vist klockan var 08.00 men ändå, tänk om man jobbar natt och kommer hem kl. 07.00 vad gör man då?

nu är inte så fallet för min, men jag skulle bli rosenrasande om jag jobbade natt och någon störde min sömn.
har jag fel? jag tycker inte att det är okej. jag funderar starkt på att maila föreningen och be dem  skuta lite på tidsbestämmelsen och skylla på att jag jobbar natt. 

när jag senare kommer till slussen och följer den tätpackade massan uppför trapporna runt hörnet ut genom spärrarna hör jag nästan samma ljud igen. varpå en andra tanke slår mig:

stackars alla tidningsutdelare, inte nog med att folk ständigt blänger på dem med morgontrötta ögon och fräser åt dem att de visst inte vill ha någon tidning in tryckt i handen så måste de stå å lyssna på de där.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Tro mig! Man blir galen och tyvärr finns det inget man kan göra åt saken... Tydligen är jag en minioritet. forskat!

2008-03-13 @ 17:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0